Silk'n SensEpil XL 65.000 HPL

A
Silk'n SensEpil XL 65.000 HPL - 32%

Silk'n SensEpil XL 65.000 HPL

Silk'n SensEpil 65.000 HPL: Binnen 4 weken ontdoe je jouw armen, benen, oksels en gezicht van ongewenste beharing met de Silk'n SensEpil 65.000 HPL ontharing. Ontharing via lichtenergie wordt ook toegepast in schoonheidssalons, maar dit kan vanaf nu ook i Lees meer

  • EAN:8712856035533
  • Korting bovenop de laagste internetprijs!

LAAGSTE PRIJS449,00 JOUW KORTING-32% JOUW PRIJS303,08

Dit artikel is handmatig gecontroleerd door ons retour evaluatieteam. Bekijk altijd de detailfoto per kant die hoort bij onderstaande status omschrijving.

Artikelstatus: A, verpakking en artikel in nieuwstaat

Reden aanbod: Algemeen retourrecht

Verpakking: Originele verpakking, geopend
Ontbrekende onderdelen: Geen
Voorkant: Geen bijzonderheden
Zijkant Links: Geen bijzonderheden
Zijkant Rechts: Geen bijzonderheden
Bovenkant: Geen bijzonderheden
Achterkant: Geen bijzonderheden
Binnenkant: Geen bijzonderheden
Onderkant: Geen bijzonderheden
Accessoires: Geen bijzonderheden

Artikelinformatie

Silk'n SensEpil 65.000 HPL: Binnen 4 weken ontdoe je jouw armen, benen, oksels en gezicht van ongewenste beharing met de Silk'n SensEpil 65.000 HPL ontharing. Ontharing via lichtenergie wordt ook toegepast in schoonheidssalons, maar dit kan vanaf nu ook in je eigen omgeving. De SensEpil schakelt haargroei uit door deze vanaf de wortel aan te pakken. Deze wordt niet vernietigd, zoals vaak gebeurd. De haartjes worden via de wortel in een rustfase gebracht. Tijdens deze fase groeien de haren niet opnieuw aan, maar is het wel mogelijk om na een langere periode weer haargroei te krijgen. Het is belangrijk om je aan de aangeraden tijdsplanning te houden. Wanneer deze aangehouden wordt zijn 2 benen in 30 minuten te behandelen. De lichtintensiteit wordt dankzij de slimme huidsensor automatisch aangepast naar het juiste niveau. De Silk'n Sensepil beschikt over een cartridge met 65.000 flitsen, zo houdt je je lichaam voor een lange tijd zijdezacht.

Onze service

Nieuwe, ongebruikte artikelen
Artikelen inclusief fabrieksgarantie
Korting bovenop de laagste internetprijs
14 dagen recht van retour
Op werkdagen voor 20:00 besteld volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf 40 euro

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »