Voor elke 100 bestellingen een boom bij Nationaal Bossenfonds

Nationaal bossenfonds

Dagelijks worden duizenden artikelen online besteld, maar ook weer retour gestuurd om verschillende redenen. Veel van deze artikelen kunnen niet opnieuw worden verkocht, wegens bijvoorbeeld lichte schade aan het artikel of een ontbrekende verpakking. Deze artikelen zijn niet kapot! Wij bieden deze retour gestuurde artikelen een waardevolle 2e kans en voorkomen daarmee dat deze artikelen onnodig in de prullenbak belanden.

Om onze verkoop te bewerkstelligen hebben we een warehouse, verpakkingen en busjes nodig, die heen en weer rijden om jouw bestelling af te leveren. Deze milieubelasting willen we graag een beetje compenseren.

Daarom laten we voor elke 100 bestellingen een boom planten via het Nationaal Bossenfonds.

Hiermee zeggen we niet dat we volledig CO2 neutraal zijn, maar we willen wel graag iets terug doen voor de wereld om ons heen. Een wereld die volgens ons ook nog eens stuk leuker voelt met een mooie deal uit onze webshop!

Met trots mogen we regelmatig nieuwe certificaten ontvangen. Bekijk hieronder onze inspiratie in onze strijd om onnodig afval te voorkomen (1:54 min)