Werken bij Retourplaza

Bijbaan: Support medewerker (part-time)

 


Retourplaza is een snelgroeiende startup. Een webshop die retour gestuurde producten een 2e kans biedt. Alle retour gestuurde producten worden gegrade met behulp van onze eigen software. Wil jij het logistieke brein zijn achter deze operatie lees dan vooral verder en solliciteer op deze functie!

Wie zijn wij?

Retourplaza is een webshop gevuld met retourgestuurde producten. Webshopland groeit elke dag, zo ook de retouren. Dagelijks worden duizenden artikelen online besteld en tegelijkertijd weer teruggestuurd om verschillende redenen. Veel producten verdwijnen in de opslag, worden tegen een dumpprijs verkocht of worden vernietigd. Retourplaza vindt dat deze artikelen meer dan dat verdienen.

Bij Retourplaza bieden wij deze retour gestuurde artikelen, met hun eventuele bijzonderheden, een 2e unieke kans. Alle artikelen ondergaan in een enorm warehouse een unieke Retourplaza Grading+ met behulp van onze eigen ontwikkelde software.

Deze snelgroeiende startup biedt naast bovenstaande taken ook ruimte voor ondersteuning bij diverse projecten. Van marketing, logistiek, ICT tot big data. Zo draag je op jouw manier een steentje bij om zo min mogelijk retouren in de prullenbak te laten verdwijnen. Duurzaamheid en verspillingen tegen gaan staan bij ons op nummer 1!

We werken met een jong en enthousiast team met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Waar een Marktconform salaris tegenover staat met uiteraard een laptop om vanaf huis te werken.

 

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ons jong en enthousiaste team komen versterken. Onze collega beschikt in ieder geval over de volgende eigenschappen:

  • Onze collega is enthousiast, flexibel, klantvriendelijk, en zelfstandig  
  • Je bent klantvriendelijk en communiceert makkelijk via telefoon en e-mail
  • Je hebt goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
  • Je bent leergierig en neemt verantwoordelijkheid voor jouw eigen taken

 

Openstaande functies zijn:
(klik op de functie om de gehele vacature te bekijken)


Staat de functie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Stuur ons een mailtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Interesse of meer vragen?
Heb je interesse in deze leerzame functie bij Retourplaza? 
Stuur dan je CV en korte motivatie naar Judith via [email protected].