Retourplaza voor webwinkels

 • Retourplaza is 5e meest innovatieve MKB-bedrijf van Nederland volgens Kamer van Koophandel 2017, met name voor de innovatieve retour- en Gradingsoftware

 • Stichting Logistiek Manager van het Jaar heeft directeur en mede-oprichter Jan Minnee uitgeroepen tot Logistiek Talent van het Jaar 2017
   
 • Retourplaza is genomineerd voor de Logistieke Webshop van het Jaar, categorie start-up 2016

  De weg van een retour naar 2e kans
  Elke webwinkel heeft te maken met retour gestuurde producten. Maar dan? 

  Kan alles weer als nieuw op de plank? Of heeft u ook artikelen die nog wel waarde hebben maar afwijken van de perfecte nieuwstaat?
  Retourplaza zorgt voor een maximale waarde voor deze unieke artikelen en verlaging van de bijbehorende kosten en tijd. Lees op deze pagina hoe we u kunnen helpen.

Wat doen we

Maximaal haalbare opbrengst voor retouren realiseren middels innovatieve software

Complete logistieke en commerciële verzorging (inname, grading, opslag, fulfillment, klantenservice) indien gewenst

 Unieke cloud software "Return Asset Valuator" voor retourverwerking met eigen ontwikkelde Grading applicatie om zelf retouren te verwerken en 2e kans te geven in kanaal naar keuze

Snelle verkoop van deze unieke artikelen met eigen status weergave en prijs

 

Onze werkwijze
Retourplaza is puur gericht op het snel en efficient verwerken van retouren. Door deze focus zijn we in staat om losse retouren uniek aan te bieden of voorraden te bundelen waar nodig en zo snel te verwerken, en bovenal de maximaal haalbare waarde voor deze artikelen terug te geven door onze unieke en complete software, de Return Asset Valuator en ons verkoopplatform Retourplaza.nl.


Wat levert het op

Resultaat voor webwinkel

Retourplaza werkt volgens een commissie model van de behaalde opbrengsten. Dat betekent dat we voor de best mogelijke waarde gaan op basis van de productstatus. Geen snelle "dumping" of afkoop voor een paar cent per kilo. U ontvangt een overzicht van de behaalde opbrengsten en wordt elke maand op uw rekening gestort. En dat zonder enige benodigde handeling aan uw kant.


Missie van Retourplaza

Webwinkels helpen met hogere opbrengst voor retouren en verlagen totale kosten

Verspilling voorkomen door onnodige vernietiging of afkoop

Focus op dagelijkse webwinkel activiteiten mogelijk maken

 

In 90 seconden uw retourprobleem opgelost...Enkele partners

Samen met onder meer onderstaande webwinkels bieden wij zoveel mogelijk retour en restvoorraad artikelen een 2e kans, waarbij de complete logistieke & commerciele uitvoering door Retourplaza wordt verricht.
Otto RetourplazaBouwmaat retourplazaArtencraft RetourplazaRiverdale Retourplaza  OR-media-Retourplaza  en meer!

Meer weten

Wilt u ook lagere retourkosten, hogere opbrengsten met een complete logistieke ontzorging voor uw "niet meer te verkopen" retouren? Of makkelijk gebruik maken van onze Retour-en Grading software voor uw eigen "2e kans" outlet?

We zorgen voor een makkelijke en snelle start van onze service.

Maak gebruik van onze pilot zonder aansluitkosten!

Neem contact op voor een kennismaking en een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden.

E-mail: [email protected]

Telefoon: 0857820011