Retourplaza directeur winnaar Jong Logistiek Talent van het jaar 2017

Retourplaza directeur winnaar Jong Logistiek Talent van het jaar 2017

Directeur Retourplaza winnaar Logistiek talent van het Jaar 2017

Directeur en mede-oprichter van Retourplaza Jan Minnee mag zich Jong Logistiek Talent van het jaar 2017 noemen. Volgens de jury is hij dé gamechanger bij uitstek met zijn unieke aanpak voor online retouren. 

Jan Minnee Jong Logistiek Talent van het jaar


Trots en ontzettend blij. Met die woorden nam Jan Minnee de award in ontvangst voor Jong Logistiek Talent 2017. Minnee is directeur en medeoprichter van RetourPlaza. Dit bedrijf geeft retourgestuurde artikelen van wegwinkels op unieke wijze een tweede kans door het individueel te presenteren aan de consument waar het eventuele gebrek aan het artikel zichtbaar is. Dit voorkomt dat artikelen tegen dumpprijzen worden verhandeld of bij het afval terecht komen.
 

Game changing concept

Volgens de jury een fantastisch, onderscheidend concept. Juryvoorzitter René de Koster: “Retouren uniek en verkoopbaar maken. Jan is een echte game changer. Niet alleen voor zijn bedrijf, maar voor de hele bedrijfstak. Een aantal grote bedrijven is ingestapt, waaronder Bol.com. Kortom bedrijven geloven in dit concept.”

  


De verkiezing was onderdeel van Logistiek Manager van het Jaar, dat dit jaar werd gewonnen door Marc van het Bolscher. Anders dan voorheen, toen het publiek de doorslag gaf, had nu ook de jury een grote rol in de uitslag.  Minnee kreeg de prijs uitgereikt door Stefan Kleijngeld, de winnaar van 2016.

 

 

Bron: Logistiek.nl